• lördag 22 oktober 2016
  • Mediesällskapet
  • Familjeannonser
  • Lunchguiden
  • Grannar
  • Karriär i norr
  • Lokus
  • Lohts
Spännande historia Skidbloggen Skidbloggen
Vädersponsor:

Andreas Nordström

Andreas Nordström

Frisör på Killerqueen och tvåbarnspappa med åsikter om allt. Jag kommer gissningsvis att avhandla allt mellan himmel och jord men jag brinner för mode och politik.

Hårresande

Luleå Sen på bollen men som sagt så skyller jag allt på magsjukan och bebisen. Som ni säkert sett så startade det en grupp på facebook som heter "ta håret tillbaka".Den startade efter att en kvinna mobbats offentligt då hon synts med orakad armhåla på melodifestivalen. Ibland så kan jag tänka att min världsbild är regel man oftast så motbevisas jag ganska snabbt.Vissa Män önskar fortfarande att förtrycka kvinnor och dom önskar lika innerligt att alla kvinnor ska se ut som playboykaniner. Dvs nidbilden av en dum kvinna(jag vet att de inte nödvändigtvis är dumma).En kvinna som inte kan tänka själv utan styrs av sitt bekräftelsebehov. Bekräftelse som dessa vill ha från män och det är just där man ger makten till grisiga män. Den största bedriften patriarkatet lyckats med är att få vissa kvinnor att tro att de skall leva sitt liv för att behaga männen, att det är männen som bestämmer. Eller ja det är enda slutsatsen jag kan dra av gruppen ta håret tillbaka eftersom att till och med kvinnor hoppar på de som lägger upp bilder i gruppen. Och jag gissar att dessa kvinnor aldrig reagerar på män som har håriga armhålor. Jag har aldrig rakat mig under armarna och jag har aldrig hört något negativt riktas mot mina orakade armhålor. Varför skulle det vara mer äckligt och ohygeniskt att en kvinna inte rakar sig? Jag kan absolut förstå att man tycker att det är snyggare med rakade armhålor och att vissa känner sig fräschare då. Men jag kan inte förstå det blossande hatet för de som väljer att inte raka sig. Jag har aldrig hört sådant hat för kvinnor som väljer att inte sminka sig. Och vad de anbelangar de hatande männen så kan jag inte annat än tro att de provoceras av att dessa orakade kvinnor gör sitt eget val och inte det som männen valt åt dem.

Jag och min favoritkille

Luleå Som ni ser har jag ny hårfärg. Jag behövde en förändring. Har en helt nu frisyr också men den får ni en bättre bild på imorgon.

Jag nitar dig del 2

Luleå Har fixat till ännu en tröja. Som sagt har jag fått nitdille. Men jag blev faktiskt väldigt nöjd.

Jag figurerar i media

Luleå  Det går fortfarande att anmäla sig!

Finbesök

luleå Igår hade vi fint besök hemma hos oss. Anna och zilla var här nästan hela dagen. Vi hade det jätte mysigt. Vi lagade mat och sen svullade vi i godis som om det inte fanns en morgondag. Vi såg också filmen Jack&Jill med Adam Sandler men största fokuset låg på godiset. Skämt åsido så tyckte jag faktiskt att filmen var bra även om jag annars brukar avsky Sandler. Hatar hans gnälliga röst av någon anledning.

Deras fina bebis(Biff) var också med

Anna har just skaffat smartphone för första gången

Snarra!

Frugan och Zilla

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Soffans födelsedag

Luleå Vi håller kalas idag. För Soffan som med råge passerat åldern så man kan köpa undomsbiljetter. Hädan efter blir det dyrt för oss att resa, Damn it!

Min älskade fru

Dessa dojjor fick hon av mig i födelsedagspresent. 

Redaktionella bloggar

Läsarbloggar