Boden Business Day är helt nytt för i år. Istället för fyra näringslivsdagar som tidigare, har man i år slagit ihop det till en heldag. Här får företagare i Norrbotten chans att mötas, knyta kontakter och lyssna på inspiratörer från flera olika branscher.

– Vi ser fram emot fantastiskt bra föreläsare, som ska få dela med sig av sina erfarenheter. Det är ett väldigt bra program, vi är nöjda med startfältet, säger Emelie Virding, samordnare på Boden Business Day.

Dagen består av flera föreläsningar och seminarier och ungefär 140 besökare väntas komma. Stina Bergfors, grundare av United Screens, och Fredrik Kallioniemi, Cloud Consulting Sweden och Hydro66, är två av föreläsarna.

Artikelbild

| Ingela Johansson, Mia Karlsson, Carina Hallnor och Katarina Nyberg från Bodens kommun ser fram emot att få lyssna på intressanta föreläsare.

– Besökarna får mycket valmöjligheter, man kan nischa sig och lyssna på det man är mest intresserad av. Jag tror att besökarna kommer känna sig inspirerade efter den här dagen, jag hoppas att de får med sig många idéer och nytänkande när det kommer till sin bransch, säger Emelie Virding.

Boden Business Day är ett samarbete mellan Bodens kommun, Företagarna i Boden, Bodens Utveckling AB och Boden Event. Moderator är Eivor Bryngelsson.