Klockan 17 på onsdagen söker Missing People på nytt efter den försvunna 24-åringen. Organisationen vädjar till allmänheten om skallgångsdeltagare. Samlingsplats är Folkets hus vid Karlsborgsverken.

24-åringen hade senast kontakt med sin arbetsplats Norrbottens Media för nio dagar sedan, den 24 juli. Det är sannolikt sista gången någon hört från Ludvig Iresund innan han försvann. Polisen gick på fredagen ut med efterlysning på Ludvig Iresund men också på hans svarta cykel av märket Sjösala.

På lördagen hittades en svart herrcykel vid vägen in till Karlsborgs skjutbana. Två dagar senare kunde polisen bekräfta att det var cykeln man letat efter som man hittat. Hur den hamnat där och när är i nuläget fortfarande oklart. På söndagen kopplades Missing People in och organisationen har anordnat skallgångar sedan dess.

På tisdagen tog polisen in en helikopter som sökte i det aktuella området. Men än har polisens och Missing peoples sökande inte gett något större genombrott. Polisen utreder nu tips som kommit in kontinuerligt sedan i fredags. Samtidigt tar man in interna tips och fortsätter att söka med alla tillgängliga resurser.

På onsdagsmorgonen kunde lokalpolisområdeschef för Östra Norrbotten Lars Öberg berätta att cykeln fortfarande är det primära spåret.

– Det är den där cykeln som vi har att gå på just nu och sedan det som kommer in tipsvägen som vi tittar på parallellt, säger han.

Polisen misstänker i nuläget inget brott men utesluter inget.