Nu är det semmeltider, men är du glutenkänslig ja då får du inte fika med övriga om du vill gå och fika. Det finns inget kafé som har glutenfria semlor. Vi har endast hittat ett ställe men då måste man beställa semlan en dag före så någon spontanfika det kan man inte göra. (Hoppas det finns fler ställen som inte vi har hittat).

Efterlyser ett kafé som bara har glutenfria alternativ, rawfoodfika samt bullar, semlor med mera bakat på surdeg. Att det är ekologiskt hjälper inte oss som är glutenkänsliga. Det är toppenbra att det är ekologiskt men vetemjöl är vetemjöl.

När Bensbybagaren fanns då fanns semlor bakade på surdeg. Varför gör inget kafé i år semlor gjorda på surdeg? Det är surt att inte kunna gå och fika som andra bara för att man är glutenkänslig. Och vi är många som är det, vi känner oss en aningen åsidosatta ...

Till er som har flera sorter av glutenfritt fika samt bakat på surdeg, ni ska ha en eloge för det!