Trots tuffast tänkbara start på säsongen lyckades Luleå Hockey/MSSK åka hem med bästa tänkbara utdelning.

Fyra matcher på fyra dagar gav fyra segrar.

Den här veckan väntar dubbelmöte på hemmais mot Linköping.

Måndagen handlar om återhämtning och på tisdag sätter tränare Fredrik Glader igång igen med finslipning av detaljer i spelet.

– Vi gnuggar vidare på detaljer vi redan har börjat med och utvecklar de bitarna. Sen är det vissa saker som vi inte har gått igenom än heller som vi ska påbörja, säger Glader.

Laget ser mycket fram emot hemmapremiären på fredag – där det utlovas ett stort tifo på ståplats. Faktiskt det största som något damlag i ishockey någonsin har setts.

– Det blir häftigt. Det är ganska kul för så fort man lägger ut något om att vi har Sveriges bästa fans så är det någon besviken stackare som kommenterar det – och då svarar våra fans upp med såna här saker. Det är en avundsjuka runt om i Sverige över våra fantastiska fans.

Vilka är det som brukar kommentera?

– Det är väl några som tror på sina fans och sitt lag, som brukar ha spydiga kommentarer. Samtidigt är det väl så det funkar. Men vi har ju bevisligen Sveriges bästa fans som gör det fullhjärtat.

Förväntningar i övrigt inför hemmapremiären?

– En ultimat dag och tid (19.00 på fredag). Många är lediga och det är ingen skola på lördag. Förhoppningsvis kan vi få dit 1 500–2 000 åskådare och det hade varit otroligt kul. Och så en välfylld H-läktare som hjälper oss med en bra upplevelse och start på säsongen.