LSK tackar ja – här är lagen som kan flyttas upp till division 4LSK tackar ja – här är lagen som kan flyttas upp till division 4

Luleåklubben erbjuds en gratisplats i treanLuleåklubben erbjuds en gratisplats i trean
Rockader i seriesystemet
8 oktober 2023 17:32
Fotboll

Kaptenen avgjorde i slutminuten – visade kyla från straffpunkten

Kaptenen avgjorde i slutminuten – visade kyla från straffpunktenKaptenen avgjorde i slutminuten – visade kyla från straffpunkten
9 september 2023 19:24
Fotboll

Ingen seger för Notviken – nu heller: "Vi skulle vågat"

Ingen seger för Notviken – nu heller: "Vi skulle vågat"Ingen seger för Notviken – nu heller: "Vi skulle vågat"
25 juni 2023 19:57
Fotboll

"Jag blev uppriktigt sagt ledsen"

"Jag blev uppriktigt sagt ledsen""Jag blev uppriktigt sagt ledsen"
Martin Oskarsson när han tog emot Ben Hanleys beskedAvslutade med seger
14 maj 2023 21:50
Fotboll

Ledde med 2–0 efter sex minuter – men Notas kryssade igen ändå

Ledde med 2–0 efter sex minuter – men Notas kryssade igen ändåLedde med 2–0 efter sex minuter – men Notas kryssade igen ändå
Femte krysset på de sju första matcherna"Den farligaste ledningen man kan ha"
22 april 2023 21:49
Fotboll

Målskytten: "Det här var en uppvisning för Tommy Stridsman"

Målskytten: "Det här var en uppvisning för Tommy Stridsman"Målskytten: "Det här var en uppvisning för Tommy Stridsman"

Boden

Kaptenens sista dans: "Kanske kommer det någon tår"

Kaptenens sista dans: "Kanske kommer det någon tår"Kaptenens sista dans: "Kanske kommer det någon tår"
9 oktober 2022 16:23
Fotboll

Assi i underläge efter första matchen

Assi i underläge efter första matchenAssi i underläge efter första matchen
6 augusti 2022 16:52
Fotboll

Sent mål fällde Kiruna FF: "Vi blir hårt straffade"

Sent mål fällde Kiruna FF: "Vi blir hårt straffade"Sent mål fällde Kiruna FF: "Vi blir hårt straffade"
4 juni 2022 18:12
Fotboll

Renan Correa Faustini gjorde två mål när Boden vann

Renan Correa Faustini gjorde två mål när Boden vannRenan Correa Faustini gjorde två mål när Boden vann

Repris: IFK Luleå tar emot Sandvik - se matchen här

Repris: IFK Luleå tar emot Sandvik - se matchen härRepris: IFK Luleå tar emot Sandvik - se matchen här
7 maj 2022 15:39
Fotboll

Storfors äntligen segrare igen efter vinst mot Sandvik

Storfors äntligen segrare igen efter vinst mot SandvikStorfors äntligen segrare igen efter vinst mot Sandvik
29 april 2022 14:40