Pilotavsnittet gick bra, därför blir det nu en hel säsong av TV3:s realitysåpa "Bra, bättre Karlsson" med raggarfamiljen från Överkalix som huvudpersoner. De första avsnitten har spelats in i Florida där familjen bor under vinterhalvåret. i maj och juni kommer tv-teamet även att följa med Överkalixbördige företagaren när han återvänder till sina rötter. Under besöker kommer Leif-Ivan Karlsson att prata om sin kamp mot jantelagen på näringslivsgalan som äger rum maj.

– Jag kommer berätta lita om mig. Det kommer att handla om Jantens för- och nackdelar. Det behövs mer företagarnätverkande i Överkalix, att man tar hjälp av varandra, det kommer jag att ta upp, säger Leif-Ivan Karlsson.

Tillsammans med sin fru Susanne kommer han åka upp från hemmet i Tullinge med den enorma husbilen där det står skrivet "The King of fucking everything", som han kallar sig själv. Till midsommar blir de kvar. Då ska Leif-Ivan vara domare i veteranbilsmötet Midsummer meet. Han kommer även passa på att besöka sin gamla pappa som bor kvar i Överkalix.

Artikelbild

| Tillbaka. Leif-Ivan Karlsson återvänder till Överkalix i maj, bland annat för att föreläsa om "kampen mot jante" på Företagargalan.

– Sommaren 2012 var jag uppe senast. Jag har ju blivit lite av en ambassadör för Överkalix, det blir roligt att komma tillbaka.

Lite hemlighetsmakeri råder kring en eventuell turistsatsning i Överkalix där han kommer medverka som rådgivare.

– Jag kan inte säga så mycket om det just nu. Det är för långt bort för mig att investera men jag har sagt att jag gärna kan hjälpa till som mentor.

Läs mer:

Artikelbild

| Tillbaka. Leif-Ivan Karlsson återvänder till Överkalix i maj, bland annat för att föreläsa om "kampen mot jante" på Företagargalan.

Nu blir raggarfamiljen från Överkalix tv-kändisar

Leif-Ivan: Jag kommer aldrig att satsa en enda krona i Norrbotten

Vill du ha nyheter från Överkalix på facebook - Gilla Kuriren här