Mer och mer innehåll, dygnet runt, året runt. I tidningen, mobilen, datorn eller TV:n. Som prenumerant av Norrbottens-Kuriren är du att gratulera. Du har aldrig fått mer för pengarna än nu.
Sedan vi på Kuriren i februari lanserade vår nya digitala PLUS-prenumeration har vi med jämna mellanrum tillfört nytt innehåll och nya tjänster. Förutom vår innehållsrika och nyligen varsamt omdesignade papperstidning, ingår numera en digital nyhetstjänst som innehåller nyheter dygnet runt, året runt, exklusivt för dig som prenumerant.
På Kuriren.nu har vi reserverat det mest unika nyhetsmaterialet och de mest attraktiva TV-sändningarna av elitidrottsmatcher, presskonferenser och händelser för dig som abonnerar. Under sommaren och hösten har vi direktsänt från bland annat Hamnfestivalen, Piteå dansar och ler, Piteå summer games samt V75 i Boden. I augusti har vi TV-sänt flera idrottsmatcher, bland annat hockeyderbyt mellan Luleå och Skellefteå och EM-kvalmatchen i basket mellan Sverige och Lettland. Vi satsar också stort på mer specialiserat PLUS-innehåll. Ett exempel är specialsajten 100 procent Luleå Hockey, som verkligen går till botten med allt som handlar om Luleås hockey.
På måndag är det dags för nästa steg i vår digitala innehållsutveckling. Då startar vi Matkultur på Kuriren.nu , en sajt för alla som älskar mat, dryck, bakning och allt som hör därtill. Fyra olika restaurangprofiler i Luleå lagar mat och tipsar om det senaste i sina alldeles egna webb-TV-serier. De olika mat- och dryckkreatörerna är Petter Nyberg, sommelier på restaurang Cg:s , Simon Laiti från Hemmagastronomi, Sofia Furberg, chefskock på Sushi och Salladsbar och Mikael Löfgren och Anna-Maj Öhlund från Bensbyns Stenugnsbageri.
Dessutom har vi tre stående bloggare. Det är matreseexperten Magnus Ahlqvist, som bloggar om restaurangupplevelser från hela världen, kocken Anna-Klara Saax , som ger sina bästa tips och recept och Carola Wikman från Carolas Tårtor, som bakar något nytt varje vecka.
Den första veckan kommer vi att låsa upp allt material så att alla får chansen att upptäcka det "matiga" innehållet. Därefter PLUS-märker vi det mesta och reserverar det för våra betalande prenumeranter.