Robyn har släppt ytterst lite musik sedan de tre "Body Talk"-albumen tog världen med storm 2010. Den 39-åriga stjärnan berättar att tystnaden berott på prestationsångest och en svår depression. Omkring 2014–2015 var det som värst, när hennes producent Christian Falk gått bort endast 52 år gammal och hennes förhållande med pojkvännen Max Vitali tog slut.

Robyn avslöjar i intervjun att hon vissa dagar hade svårt att komma upp ur sängen. Hon berättar också att hon gick i terapi tre eller fyra dagar i veckan under sex års tid.

Jag kände inte av några framsteg under de första fyra åren. Det är lustigt att tänka tillbaka på. Men det var inte förrän jag kraschade helt som jag började göra framsteg, säger hon.

Nya låten "Missing U" handlar om både förlusten av Falk och det avslutade kärleksförhållandet. Robyn berättar även i intervjun att hon och Vitali hittade tillbaka till varandra efter två års uppehåll.

Det kommande albumet, "Honey", är efterlängtat och ett av fansen är Lena Dunham, som använde en ofärdig version av titellåten till sista säsongen av "Girls". Men låten var inte färdig, trots att Robyn påbörjade den 2015. Hashtaggen #ReleaseHoneyDammit startades av fans i sociala medier, som den 28 oktober äntligen får sina drömmar uppfyllda när albumet släpps.