2 st auberginer
1 pkt lasagneplattor
1 burk tomatsås
5 dl lätt crème fraîche
1 kruka basilika
20 st cocktailtomater
20 g pinjenötter
100 g prästost
1 pkt fetaost
50 g ruccolasallad
salt
peppar
Gör så här:
Skiva auberginen tunt, salta och stek alla skivorna i lite olivolja.
Blanda crème fraîche med smulad fetaost samt salt och peppar.
Lägg lasagnen i en ungssäker form. Varva alla ingredienser om vart annat. Använd lasagneplattor mellan varje lager. Använd aubergine, tomatsås, feta crème, basilika samt ost på toppen. Undvik att avsluta med lasagneplatta på toppen.
In i ugnen, på 180 grader,
i ca 45 minuter.
Blanda salladen: ruccola, skurna cocktailtomater, pinjenötter och oliv- samt balsamicoolja. Blanda runt, salta och peppra, servera tillsammans med lasagnen.