Dragonkyckling med oliver

Kultur och Nöje2015-10-16 08:00

4 port pasta (gärna bavette)

1 rödlök

4 kycklingfiléer

1 tsk smör

salt och peppar

1/2 kycklingbuljongtärning (eller motsvarande mängd fond)

2 dl vispgrädde

1 kruka dragon

1 dl oliver (med pimiento)

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

Skala och skiva löken.

Skär varje kycklingfilé i fem delar på längden.

Bryn dem med löken runtom i smöret i en stekpanna och krydda med salt och peppar.

Tillsätt smulad buljongtärning och grädde i kycklingpannan.

Låt sjuda cirka 8 minuter.

Repa av och hacka dragonen grovt.

Grovhacka oliverna.

Blanda oliverna med kycklingen.

Smaka av med dragon, salt och peppar och servera med pastan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!