Fläskfilé med kantareller

Kultur och Nöje2015-05-29 08:00

400 gram fläskfilé, färsk

2 dl crème fraiche

1 msk smör, till stekning

1,5 msk Bong Touch of taste kantarellfond

50 gram kantareller, konserverade eller frysta

10 st körsbärstomater

1 msk timjan, grovhackad

Gör så här:

Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Krydda med salt och peppar.

Stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.

Vispa ihop crème fraiche och kantarellfond.

Slå över fläskfilén och kantarellerna.

Rör om och låt småkoka i några minuter.

Blanda ner de halverade tomaterna och riv av bladen från färsk timjan, strö över.

Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad klyftpotatis och en krispig grönsallad.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!