FlickvÀnnen och systern stöttar Kim Lilja

Kim Lilja Ă€r vidare till en ny vecka i ”Idol” och vid hans sida stöttar flickvĂ€nnen Josefin Furbeck. ”Man ser hur glad han blir", sĂ€ger hon.

Systern Alexandra Lilja, flickvÀnnen Josefin Furbeck och kusinen Michelle Lilja var pÄ plats i studion och stöttade Kim Lilja.

Systern Alexandra Lilja, flickvÀnnen Josefin Furbeck och kusinen Michelle Lilja var pÄ plats i studion och stöttade Kim Lilja.

Foto: Kristina Tosser

Kultur och Nöje2019-11-02 00:21

Varje vecka som Kim Lilja Ă€r kvar i ”Idol” jublar hans nĂ€ra och kĂ€ra. Glada bĂ„de för hans och deras egen skull.

NÀr han gick vidare till topp sex i tÀvlingen satt systern Alexandra Lilja, 32 Är, och kusinen Michelle Lilja, 30, frÄn VÀsterÄs pÄ lÀktaren tillsammans med Kims flickvÀn Josefin Furbeck, frÄn LuleÄ, som bor i Stockholm.

– Jag Ă€r egoistisk. Om han Ă„ker ut hamnar han i LuleĂ„ och jag Ă€r kvar hĂ€r, sĂ„ varje vecka han Ă€r kvar Ă€r vĂ€ldigt bra (skratt). Men det Ă€r en tĂ€vling och alla Ă€r sĂ„ duktiga, att han Ă€r kvar sĂ€ger jĂ€ttemycket om hur bra han Ă€r.

Hur Àr det att se honom pÄ scenen?

– Jag Ă€r svinnervös innan och sĂ„ fort han gĂ„r ut och sĂ€tter första tonen slĂ€pper allt.

Nu Ă€r Kim Lilja topp sex i ”Idol” och publiken verkar gilla det de ser.

– Det Ă€r kul, man ser hur glad han blir av det och all utveckling han gör. Det Ă€r kul att följa, sĂ€ger Josefin Furbeck.

Systern Alexandra Lilja har Äkt frÄn VÀsterÄs för andra fredagen och berÀttar att hon kÀnner att det finns ett stort stöd för hennes lillebror.

– Det Ă€r jĂ€ttemĂ„nga som skriver till mig. ”Din bror Ă€r sĂ„ fin och sĂ„ duktig”, jag fĂ„r mycket mer meddelanden Ă€n jag brukar fĂ„ (skratt). Jag brukar sĂ€ga att de kan skriva till honom direkt. Men det Ă€r kul att mĂ„nga ser honom och det Ă€r mĂ„nga i min nĂ€rhet som inte har nĂ„gon koppling till honom som hejar och röstar för att det Ă€r min bror, sĂ€ger hon.

NÀr Alexandra Lilja ska beskriva kÀnslorna för brodern kan hon inte hÄlla tillbaka tÄrarna.

– Vi Ă€r jĂ€ttestolta, verkligen. Han Ă€r sĂ„ duktig, jag blir blödig 
 

Visste ni att han hade det i sig?

– Ja, gud Ă€nda sedan han var liten. Han Ă€r sĂ„ duktig, sĂ€ger hon innan hon mĂ„ste avbryta nĂ€r grĂ„ten sĂ€tter sig i halsen.

Karta: SpÄnga
SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!