Recept: Caesarpotatis till grillade korvar

Kultur och Nöje2016-05-14 08:00

1 kg färskpotatis

120 g bacon

1 dl majonnäs

1 dl gräddfil

2 dl finriven parmesan

2 rivna vitlöksklyftor

0.5 tsk cayennepeppar

2 krm salt

1 knippa rädisor, skivade

1 tunt skuren rödlök

1 tärnad avokado

1 gemsallad alt 0,5 romansalladshuvud

1 dl grovriven parmesan

0,5 tsk grovmalen svartpeppar

4 korvar

Gör så här:

Koka potatisen i saltat vatten. Låt svalna.

Stek bacon knaprigt i en stekpanna och låt rinna av på hushållspapper. Bryt i bitar.

Rör ihop majonnäs, gräddfil, parmesan, vitlök, cayennepeppar och salt till en dressing.

Blanda potatisarna med dressingen och vänd varsamt ner bacon, rädisor, rödlök, avokado och salladsblad.

Strö över riven parmesan och nymalen svartpeppar. Servera potatissalladen med grillad korv.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!