Recept: Fisk med kaviarsås och ärtor

Kultur och Nöje2016-02-06 08:00

900 g fast potatis

2 förp koljafilé (à 400 g)

salt och peppar

1 gul lök

1 tsk olja

2 dl vispgrädde

1 dl kaviar

20 g färsk dill

250 g gröna ärter

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader.

Koka potatisen.

Krydda fisken med salt och peppar och lägg den i en ugnssäker form.

Stek fisken mitt i ugnen cirka 14 minuter.

Skala och hacka löken.

Fräs den mjuk i olja i en kastrull.

Tillsätt grädde och låt sjuda cirka fyra minuter. Mixa slät med en stavmixer.

Tillsätt kaviar och låt såsen bli varm. Hacka dillen och vänd ner.

Värm ärterna i en kastrull med kokande vatten enligt anvisningen på förpackningen.

Servera fisken med potatis, sås och ärter.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!