Recept: Het pasta med tonfisk

Kultur och Nöje2016-11-11 08:00

4 port tagliatelle

1 burk majskorn (à 340 g)

3 burkar tonfisk i vatten (à 185 g)

1/2 ask gräslök (à 20 g)

1 rödlök

2 tsk rödvinsvinäger

salt och peppar

3 tomater

2 dl crème fraiche

1 tsk hackad röd chili

3 morötter

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

Låt majsen och tonfisken rinna av. Hacka gräslöken.

Skala och skiva löken. Vänd den i vinäger. Salta och peppra.

Skär tomaterna i tärningar.

Häll den färdigkokta pastan i ett durkslag och sätt tillbaka kastrullen på plattan.

Koka upp crème fraichen i kastrullen och rör i chili, majs, tonfisk och tomater låt det bli varmt. Salta och peppra.

Skala och skär morötterna i stavar.

Servera pastan med sås och morotsstavar. Toppa med rödlök och gräslök.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!