4 port tagliatelle
1 burk majskorn (à 340 g)
3 burkar tonfisk i vatten (à 185 g)
1/2 ask gräslök (à 20 g)
1 rödlök
2 tsk rödvinsvinäger
salt och peppar
3 tomater
2 dl crème fraiche
1 tsk hackad röd chili
3 morötter
Gör så här:
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Låt majsen och tonfisken rinna av. Hacka gräslöken.
Skala och skiva löken. Vänd den i vinäger. Salta och peppra.
Skär tomaterna i tärningar.
Häll den färdigkokta pastan i ett durkslag och sätt tillbaka kastrullen på plattan.
Koka upp crème fraichen i kastrullen och rör i chili, majs, tonfisk och tomater låt det bli varmt. Salta och peppra.
Skala och skär morötterna i stavar.
Servera pastan med sås och morotsstavar. Toppa med rödlök och gräslök.