Recept: Pasta med aubergine och nötter

Kultur och Nöje2016-07-14 08:00

1 aubergine

1 ask cocktailtomater

rosmarin

salvia

1 klyfta vitlök

en rejäl näve skållade nötter av valfri sort

3 msk olivolja

salt och peppar

Gör så här:

Skär auberginerna i tärningar, salt och lägg dem i ett durkslag i 10 minuter så att vattnet kan rinna av.

Bryn vitlöken i olja i en stekpanna. Lägg i auberginerna och låt steka i 5 minuter.

Dela tomaterna i två halvor och lägg dem i stekpannan tillsammans med finhackad salvia och rosmarin och grovt hackade nötter.Tillsätt salt och låt steka i fem minuter.

Koka Spaghetti al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs spaghettin med såsen i stekpannan.

Servera med en krispig grönsallad.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!