Recept: Tonfiskpasta med tomat och majs

Kultur och Nöje2016-05-31 08:00

4 port pasta (gärna gnocchi)

1 burk majskorn (à 150 g)

2 burkar tonfisk i olja (à 185)

1/3 kruka persilja

1 rödlök

2 tomater

2 dl smetana

2 msk chilisås

salt och peppar

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

Låt majsen och tonfisken rinna av. Hacka persiljan.

Skala och skiva löken. Skär tomaterna i tärningar.

Häll den färdigkokta pastan i ett durkslag och sätt tillbaka kastrullen på plattan.

Koka upp smetanan och chilisåsen i en kastrull och rör i tomater, majs, tonfisk och persilja och låt det bli varmt. Salta och peppra.

Servera pastan med såsen.

Toppa med fint strimlad rödlök.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!