4 portioner
500 g lammfärs
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
4 msk ströbröd
1 dl standardmjölk
200 g fetaost
1 kvist färsk rosmarin eller 2 tsk torkad
1 msk flytande honung
2 msk soja
salt, peppar
Smör till stekning
Hacka lök och vitlök och bryn tills de mjuknar. Blanda ströbröd och mjölk i en glas- eller metallskål. Låt svälla i några minuter och tillsätt färs, lök och vitlök. Tillsätt smulad fetaost, salt, peppar, soja, honung och hackad färsk rosmarin. Stek en bit av färsen och smaka av så att det är lagom salt. Forma biffar och stek dem i smör på medelhög värme.
Citronyoghurt:
1 citron, skal och saft
2 dl matlagningsyoghurt
1 msk honung
salt, peppar
Blanda ingredienserna och rör ihop till en slät kräm.
Servera biffarna med potatis, en enkel sallad med bladspenat och en klick citronyoghurt. Smaklig måltid!