4 portioner
4 kycklingfiléer
2 apelsiner
4 salladslökar
1 gul paprika
1 röd paprika
2 vitlöksklyftor
1 bit färsk ingefära, cirka 2-3 cm
1 röd chili
3 msk soja
2 msk flytande honung
salt, peppar
1 kruka koriander
olja till stekning
Skär kycklingen i strimlor och stek dem i olja på medlhög värme. Tillsätt soja, salta och peppra. Skär salladslök och papprika i fina strimlor och strimla salladslöken. Hacka vitlöken och chilin. Tillsätt lite mer olja i pannan och låt steka med kycklingen i några minuter. Riv ingefäran fint och tillsätt den. Skär hela apelsinerna i "klyftor" med skalet kvar. Skär loss "apelsinfilén" från varje skal och tillsätt dem i grytan. Tillsätt honung och smaka av med salt och peppar. Hetta upp grytan och tillsätt hackad koriander.
Servera med ris eller sallad.
Smaklig måltid!