4 portioner
8 ägg
8 msk vatten
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
4-5 blad grönkål
1 ask körsbärstomater
salt, peppar
2 dl riven parmesanost
1 kruka färsk persilja
Vispa ihop ägg och vatten hastig, smeten behöver inte bli slät. Krydda med salt och svartpeppar. Hacka lök och vitlök. Hacka grönkålen fint och ta bort de grövsta stjälkarna längst ned. Hetta upp olja i en stekpanna, med handtag som tål ugnsvärme. Stek grönsakerna utom tomaterna i några minuter. Slå över äggsmeten och fös ihop allt till en runt omelett. Sänk värmen och stek omeletten i några minuter, tills smeten har börjat stelna. Klyv tomaterna på mitten och strö över dem. Strö sist över parmesanosten. Ställ in omeletten i ugnen på 175 grader tills den är klar. Hacka persilja och strö över innan servering. En grönsallad är gott till.
Smaklig måltid!