Precis intill Kastrups flygplats, en av Europas största flygplatser, bygger hotellkedjan Nordic Choice ett nytt Comfort hotell. Part Construction AB har nu fått uppdraget att leverera 618 badrumsmoduler till detta projekt. Totalentreprenör till projektet är HENT Danmark A/S.

– Att Hent och Nordic Choices fastighetsbolag valde Part som leverantör av badrummen, en i projektet central och viktig del, betyder mycket för oss. Det visar bland annat att vi har varit lyhörda för deras krav, men också att vi är en marknadsmässig och trygg partner, det är en betydande volym, säger Anders Byström, Marknadsdirektör PartGroup. – Att vi sedan är en återkommande leverantör till båda parter är dessutom ett bra kvitto för oss. Det förtroendet är viktigt och det ska vi förvalta väl, tillägger Anders.

Hotellbygget är idag påbörjat med förberedande markarbeten. Uppförandet av hotellets stomme påbörjas efter årsskiftet 2018/2019. Leveranserna av de 618 badrumsmodulerna följer stommen upp, med start i januari 2019 och väntas sedan pågå till och med september 2019.