Turistbyrån finns nu i fastigheten bredvid Stora Coop där det tidigare var en resebyrå.

– Vår gamla lokal hade ett bra läge men var alldeles för stor för oss. Det blev för mycket spring också kring spelarborden för de som vill sitta och tippa i lugn och ro.

Känslan enligt ägaren Per Nilsson är att den lokal dit de nu flyttat är bättre planerad för en kiosk- och spelverksamhet.

Artikelbild

| Anställde Emma Esperi och ägaren Per Nilsson visar upp den nya spelhörnan.

– Nu är vi jättenöjda. Känslan är att disken känns bättre placerad. Kunderna kommer direkt in i lokalen, säger delägaren.

Han berömmer sin sambo Agneta Sällström som planerat hur spelbutiken ska se ut vid lokalbytet.

- Vi kan exponera vårt godissortimentet på ett mycket bättre sätt och har därför kunnat ta in ett större sortiment. Vi har ingenting stående på golvet vilket vi hade tidigare utan allt kan hängas upp.

Det är också bättre planerat för spelbutikens ATG-del.

– Tipparna har också fått en avskärmad hörna där de kan slå sig ned. Vi har även satt en frostad film på rutan så de som sitter där slipper insyn. Jag har bara hört positiva kommentater från dem som besöker oss efter flytten, säger Per Nilsson.

Svenska Spel flyttar själva sin utrustning, det får inte spelbutiken göra själva.

– Vi hade stängt i två dagar, vilket var den tiden vi behövde för att flytta över grejerna och koppla på spelutrustningen igen.

Butiken ville gärna vara kvar i Enter för det finns ett bra flöde med besökare.

– Vi är jättenöjda att vi blev kvar. Min fru Agneta jobbar i butiken och sedan har vi en anställd Emma Esperi. Själv jobbar jag som personlig assistent inom vården. När vi öppnade spelbutiken så var det för att min fru som jobbade mycket också inom vården skulle kunna jobba mindre om hon även kunde vara i butiken.