Årets Nyföretagare sätter människan i fokus

De sätter människan i fokus genom strategiska, operativa och utbildande insatser och arbetar nyskapande. Årets Nyföretagare i Boden är John Mannberg och Lovisa Rosén, från Byhart.

De sätter människan i fokus genom strategiska, operativa och utbildande insatser och arbetar nyskapande. Årets Nyföretagare i Boden är John Mannberg och Lovisa Rosén, från Byhart. Lovisa Rosén var på plats och tog emot priset.

De sätter människan i fokus genom strategiska, operativa och utbildande insatser och arbetar nyskapande. Årets Nyföretagare i Boden är John Mannberg och Lovisa Rosén, från Byhart. Lovisa Rosén var på plats och tog emot priset.

Foto: Linda Sundström

Boden2022-04-23 22:10

Årets Nyföretagare delas ut till en företagare som nyligen startat sitt företag och som genom mod och stark drivkraft kommit långt på sin företagarresa under kort tid. Syftet är att stärka och lyfta fram goda exempel på företagare som är modiga och genom sin egen drivkraft utvecklar företag och ideér som andra inte lyckas med.

Det vinnande företaget av priset är ett företag som inte funnits mer än tre år, har en unik produkt eller tjänst och har potential till långsiktig lönsamhet och framgång. Den eller de som driver företaget ska vara goda förebilder för andra som startar företag. Andra faktorer som vägs in kan vara export utanför kommunen/länet/landet, företagarens och ålder.

John Mannberg och Lovisa Rosén, från Byhart, har mottagit utmärkelsen på Western Farm.

– Jag är superglad, säger Lovisa Rosén, som tog emot priset själv under kvällen eftersom John blivit sjuk.

Vad betyder priset för er?

– Det är en bekräftelse på att vi gör någonting bra.

Hur ska du fira?

– Till att börja med ska jag krama alla. Vi är tolv medarbetare på plats.

Motivering: "ByHart skapar passion genom att sätta människan i fokus, genom strategiska, operativa och utbildande insatser. Företaget arbetar nyskapande med HumanResources, Organisationsutveckling, Kompetensförsörjning där en effektiv intern och extern kommunikation genomsyrar alla processer. Genom en stark värdegrund har bolaget på kort tid tagit stora marknadsandelar och vuxit med flera medarbetare."

Årets Nyföretagare

Prissponsor är Sparbanken Nord och juryordförande samt prisutdelare är Annika Sandberg.

Resterande nominerade är Mats Wikman, Björn Enberg, Patrick Falk och David Thomelius, från Bodens Padelcenter samt Conny Långdahl och Mats Wennerlund, från Coma Rail.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!