... till Maria Arnqvist för insändaren i torsdags. Hur kan kommunen komma med ett så stort/viktigt beslut utan att ta med barnsperspktivet. Hur är det möjligt! Tack Maria för att vi fått veta.

Britta

... till Svenska kyrkan Boden förMidnattssolskonsert den 15 juni. Det blev en underbar upplevelse. En fullsatt kyrka fick lyssna till Chorisma och kören Cantiamo från Bayern.

Hjördis/Alf

..till alla i Svartbjörnsbyns IF som såg till att allt fungerade i entréer och parkeringar under V75.

Bosse

... ja, en hel rosbukett till fröknar på Hälsoplanetens förskola. Ni är bäst, jag kommer att sakna er. Kramar från Alvar.

Alvar Hedlund

Vilken resa, vilka upplevelser! Start i Arvidsjaur och ända upp till Riksgränsen via Torne träsk. Stort tack från en värmländska till Birgitta och Roland Selberg i Arvidsjaur som gjorde detta möjligt. Ni är guld värda.

Wanja Lööv

... och tusen tack till personalen på Bergvikens äldreboende avdelning 5A. Evigt tacksam för Ert engagemang, empati och vänliga bemötande. Trevlig sommar till Er alla.

Anitha,

Else-Majs systerdotter

... till bästa personalen i Råneå hemtjänst för sommarlunch till hemtjänsttagarna samt Bengt Lindgren och Per-Ola Larsson som halstrade strömmingen. Kaffe, jättegod sommarbakelse och stort lotteri!

Tacksamma deltagare och anhöriga