Detta ryckte polisen ut på i natt

Polisen har haft flera fall av misshandel och rattfylleri under gårdagskvällen och natten mot söndag.

Norrbottens län2019-10-20 08:08

Polisen meddelar att det varit en vanlig lördagskväll och natt sett ur arbetsbelastningsperspektiv. Polisen har omhändertagit fyra personer för fylleri och kontrollerat ett antal fordon.

Nedan följer ett urval av händelser som polisen jobbat med under natten. Texten kommer från polisens hemsida.

00:58 Misshandel, Luleå
Polis beordras till en krog i Innerstaden med anledning av en misshandel. Två män var inblandade, varav den ena sprang från platsen. Patrullen höll förhör och upprättade anmälan gällande misshandel. Den man som var kvar på platsen kördes av patrullen till akuten.

01:27 Rattfylleri, Gällivare
Polis beordras till Mandolinstigen där en bilist kört in i en snödriva. Föraren har därefter lämnat platsen. Någon timme senare påträffas föraren, en ung man. Han misstänks för rattfylleri och bilnycklarna omhändertogs med syfte att förhindra brott.

01:39 Rattfylleri, Kiruna
En patrull kontrollerar en bilist i Kiruna. I bilen färdas två kvinnor i 25-35-årsåldern. Båda medtas för provtagning och förhör, då de visar tecken på att vara påverkade av narkotika. Föraren misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott, och körkortet omhändertogs. Passageraren misstänks för ringa narkotikabrott.

02:18 Rattfylleri, Piteå
En patrull kontrollerar en fordonsförare i centrala Piteå. Föraren, en man i 25-årsåldern, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för rattfylleri.

02:40 Misshandel, Luleå
En ordningsvakt på ett hotell i innerstaden ringer till polisen, då en man blivit slagen. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan. Den misshandlade mannen behövde inte uppsöka vård.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!