Det har varit ytterligare en stökig natt för polisen. De har totalt hanterat 26 ärenden rubricerade som fylleri, övervägande delen i Luleå. I och med att det blir hög berusningsnivå hos medborgarna medför det många jobb för polisen.

Några av händelserna från natten:

Kl 02:17 Skeppsbrogatan/Skomakargatan. Misshandel. En man har sprayat flera personer med pepparspray. Mannen med pepparspray har försökt ta sig in i en redan upptagen taxi. Mannen med pepparspray har sedan blivit misshandlad av flera personer. Mannen med pepparspray, som är i 25-års ålder är gripen och är misstänkt för misshandel och vapenbrott. Flera personer är misstänkta för misshandel av mannen. Det finns flera vittnen till händelseförloppet. Utredning pågår.

Kl 04:01 Circle K, Norrfjärden, Piteå. personrån. En man anmäler att han blivit rånad på en summa pengar av två personer. Mannen blöder från ett sår i huvudet som kommer från våld i samband med rånet. Vid 04:40 tiden grips två personer misstänkta för brottet. De gripna är en kvinna och en man, båda i 25-års ålder.