Han kallar sig "The King of fucking everything". Leif-Ivan Karlsson, ursprungligen från Överkalix bor i en 22-rums herrgård på ett berg som familjen döpt till Chateau Eagle Mountain. Huset är beläget i Tullinge utanför Stockholm. Ikväll börjar realityserien om raggarfamiljens liv på TV3.

– Det här programmet handlar om den brutala kärleken vi har. Vi är en kärleksfull familj som är entreprenörer och har haft väldiga problem med jantelagen, säger Leif-Ivan Karlsson.

Han berättar att det inte alltid har varit lätt att sticka ut. I Överkalix har det ibland stuckit i folks ögon att de har så mycket pengar.

Artikelbild

| Lyxbostad. Familjen Karlsson bor i en 22-rums herrgård på ett berg som de döpt till Chateau Eagle Mountain i Tullinge utanför Stockholm.

– Det är förjävligt att det är så. Det är väl därför det blir glesbygd i Norrland – alla är så jävla avundsjuka, säger han.

Trots det är han stolt över sina Överkalixrötter.

– Jag är glad att jag är från Norrland och går ofta ut med att jag är från Överkalix.

Familjen Karlsson blev mångmiljonärer på att sälja och köpa företag. I serien får vi följa familjeöverhuvudet Leif-Ivan, hustrun Susanne, ursprungligen från Luleå, samt barnen Tony, Angelica och Pierre som också är en del av familjeföretaget. Trots framgångarna med företaget försöker familjen vara så jordnära som möjligt. De har som många andra Överkalixfamiljer ett genuint intresse för raggarbilar. Leif-Ivan äger ett hundratal klassiska bilar, den privata samlingen har han gjort till ett museum.

Artikelbild

Jante. " Vi är en kärleksfull familj som är entreprenörer och har väldiga problem med jantelagen", säger Leif-Ivan Karlsson.

– Jag bjuder på mig själv. Jag är väldigt jordnära och normal, pengarna har inte förändrat mig som person, säger Leif-Ivan.

Framgångssagan om Leif-Ivan Karlsson har tidigare berättats i tv-programmet Svenska miljonärer och SVT-serien Bathinas skilda världar. Efter Svenska miljonärer var det många som kände igen honom och ville ta bilder, även när han var hemma i Överkalix.

Artikelbild

| Karlssons. Leif-Ivan och Susanne har varit tillsammans i 30 år. Nu blir de realitystjärnor med hela svenska folket.

– Jag kunde inte gå på restaurang där – folk hoppade på mig och ville slåss. Men man ska inte måla allt i svart och vitt, de flesta är väldigt positiva och glada över mina framgångar.