Här är några av alla skakande berättelser.

– Jag gråter och skriker av frustration, skriver en utbränd 41-årig förskollärare.

Vår pågående granskning om arbetsskador engagerar många. Samtidigt strömmar mejlen in till redaktionen efter insändaren av en läkaren som uppmanar Försäkringskassan att lyssna mer på sjukvårdens bedömningar. Insändaren har spridits över hela landet via sociala medier och lästs av hundratusentals.

Vi har sammanställt några av alla de mejl som har kommit till redaktionen.

Man, 49 år:

Sjukskriven i snart fyra år, opererad för ryggmärgsskador. Har fått flera avslag gällande sjukersättning.

"Tre läkarutlåtanden av tre oberoende läkare bedömer att min arbetsförmåga är noll. Men Försäkringskassan säger att man skall pröva allt. Trots att jag går med kryckor och får motsvarande 240 mg morfin om dagen"

Kvinna, 29 år:

Sjukskriven sedan våren 2016.

"Jag har inte fått ut en enda peng av min sjukskrivning. Varje gång jag ringer (och får tala med en ny person) säger de att min ansökan inte är komplett. Trots att jag har kompletterat den tre gånger med klara sjukskrivningar från läkaren. Tio månader utan inkomst har varit 'jättebra' för min mentala hälsa".

Man, 41 år:

Jobbade i 14 år som förskollärare, blev utbränd av stress och sjukdomar på jobbet.

"Nu sitter jag med en hjärna som inte fungerar som den ska och nekad sjukpenning. Jag tvingades säga upp mig, försökte leva så länge som möjligt på avgångsvederlag. När de pengarna tog slut tvingades jag börja söka jobb. Mitt hem ser ut som ett bombnedslag, som en direkt följd av utmattningen. Jag gråter och skriker av frustration".

Kvinna, 28 år:

Har asbergers syndrom, utmattningssyndrom och upprepade utmattningsdepretioner.

"I två år har jag sökt sjukersättning av försäkringskassan. De har avslagit min läkares läkarintyg vid flera tillfällen och vägrar tala direkt med min läkare. Jag är grymt glad att ni belyser detta fullständiga haveri av sjukförsäkringen i Sverige"

Kvinna, 59 år

Dottern nekas stöd i form av aktivitetsersättning, trots asperger syndrom och grav migrän.

"Jag är snart 60. Jobbar heltid. Kliver upp 3 på natten, kommer hem 3 på natten och får dessutom klara av att leva och försörja 23-årig dotter som jag vet har stora problem. Vad har hon för framtid? Vad har jag för framtid?"

Kvinna, 39 år:

Arbetsskada i ryggen efter att ha fallit sex meter från en stege på arbetet.

"Har stora problem och smärtor dagligen. Alla läkare – utom försäkringsbolagets läkare – säger att jag fick min skada av fallet på jobbet. Kiropraktor, massage och korsett skulle lindra smärtorna men det kostar mycket pengar. Pengar som jag tycker jag har rätt till att få av försäkringsbolaget vid arbetsskada"

Man, 60 år:

Har utmattningssyndrom men är utförsäkrad sedan många år tillbaka. Arbetslös.

"Har gått sjuk i fyra år och sju månader. Läkarna har intygat men Försäkringskassan har avslagit. Är fruktansvärt upprörd över regeringen och Försäkringskassan".

Kvinna, 61 år:

Distriktsköterska med 16 års erfarenhet av utmattningsymtom.

"Sjukskriven sedan 23 oktober. Har inte fått någon ersättning alls. Har inte hört ett ord från FK. Nu är ekonomin körd i botten och jag – med risk för mitt liv – måste börja jobba 50 procent. Vad händer om jag bara klarar en dag?"