Flytten från Sjulsmark fungerade.
När Kuriren först skrev om Rosforsgrillen mötte vi upp med Björn Öhman och hans partner Carola Grahn en kall januaridag förra året.
Då var matvagnen inte i fullt fokus då Björn arbetade som personlig assistent. Ett faktum som nu ändrats då paret kan flippa burgare på "mer än heltid", enligt Björn Öhman.
– Även om jag fortfarande hoppar in då och då som personlig assistent är det här vårt liv nu, och vi älskar det, säger han.
Förra helgen blev också något av en rekordhelg då hundratals kunder besökte vagnen under lördag och söndag, dels tack vare av ett nyligt inlägg i sociala medier om matvagnen från influeraren Riktiga Pontus.
– Under lördag och söndag tror jag vi serverade runt 300 burgare per dag. Det var hektiskt, säger Carola Grahn och skrattar.
– Jo vi fick ha öppet en timme extra så att alla fick mat, säger Björn Öhman instämmande.
Ett Facebook-inlägg från en kund under helgen bekräftar trycket för matvagnen då personen skrev att hon fick vänta i en och en halv timme för sin mat. En och en halv timme hon inte hade några som helst problem att vänta då maten, enligt henne, var värt det.
– Man blir ju rörd av att se responsen, säger Carola Grahn.
– Vi har fått en bra kundbas för vår lilla vagn. Det är också en hel del personal från försvaret som kommer hit och äter.
Björn Öhman nickar instämmande:
– Det känns som belöningen för att vi hela tiden är så mån om kvalité och att inget ka göras halvdant. Sen är det klart att saker kan ta slut vilket är synd, men hellre det än inte sälja något och att det blir dåligt, säger han.
Kräver den här succén att ni expanderar?
– Det är faktiskt något vi funderat mycket på och vi är inte riktigt säkra ännu. Vi hade velat flytta till en lokal där vi kan ha bra med ruljans vintertid också för det är en nackdel med en matvagn, försäljningen blir segare vintertid, säger Björn Öhman.
Förra årets omsättning på 1,4 miljoner kronor tros också bli slaget med hästlängder i år.
– Vi tror att vi kommer omsätta fyra miljoner på det här, på två personer dessutom.
Till sommaren funderar de också på att utöka sin personal.
– Det kan bli lite trångt i vagnen om man är tre. Men det kan vara bra så vi får lite tid att vara med barnen eller ifall man blir sjuk, säger Björn Öhman.