Videon är inte längre tillgänglig
Till köttet bjuds förstås också grönsaker. Njut av ett nytt avsnitt av I Simons panna från Ugglarps odlingar, som ligger mitt i Halland mellan Halmstad och Falkenberg.
Videon är inte längre tillgänglig
Till köttet bjuds förstås också grönsaker. Njut av ett nytt avsnitt av I Simons panna från Ugglarps odlingar, som ligger mitt i Halland mellan Halmstad och Falkenberg.
RECEPTET
Grillad vildsvinsfilé med betor och broccoli
600 g vildsvinsfilé
1 stor bukett broccoli
18 st betor
2 dl yoghurt
färska örter
salt och peppar
Salta och peppra vildsvinsfilén. Grilla på kolgrill till en innertemperatur av 55 grader. Vila köttet i perioder mellan grillningen.
Grilla grönsakerna indirekt så att de grillas med lock på vilket gör att de bakas klart medan de grillas.
Blanda yoghurt med finstrimlade örter, (persilja, timjan salt och peppar).
Lägg upp allt på ett avlångt fat, börja med crémen i botten och varva grönsaker och uppskuren vildsvinsfilé.