4 portioner
1 broccoli
4 salladslökar
2 vitlöksklyftor
1 paprika
2 morötter
2 dl sojabönor (frysta gröna)
1 bit ingefära (ca 2 cm)
1 chilifrukt
4 ägg
salt, peppar
1 kruka koriander
Skär broccolibuketterna i bitar. Hacka vitlök, chili och paprika. Skär morötterna i tunna slantar. Skala ingefäran och riv den på fint rivjärn. Hetta upp olja i en stekpanna/wok och fräs grönsakerna hastigt, bara några minuter. Tillsätt sojabönor och strimlad salladslök. Slå på äggen och rör runt med en stekspade eller trägaffel tills de blir till en smågrynig röra. Smaka av med salt och peppar. Hacka koriandern och strö över.
Vid servering:
Toppa med rostade kokoschips och cashewnötter. Ringla gärna över lite sweet chilisås.
Smaklig måltid!