Paul Gayler, köksmästare på Lanesborough hotell i London, lär dig hur en korv ska tillverkas från grunden i sin nya bok Korvar - hur du gör och lagar din egen korv.
Det är inte svårt, försäkrar han och möjligheterna att variera smaken är oändliga.
"Om du är van att äta fabrikstillverkade korvar kommer din egen hemlagade korv att smaka som en uppenbarelse", lovar Paul Gayler.
Kortfattat handlar det om att mala kött, lägga till kryddor, örter och annan smaksättning, sedan får läsaren veta hur fjälstren ska fyllas och knytas ihop.
Smakrika tillbehör
När korven är stoppad och klar är det dags att börja tillreda den. Koka, stek, grilla eller ugnsbaka, Paul Gayler bjuder på mängder av recept med korven i huvudrollen och hur du gör smakrika tillbehör.
Själva tillverkningen kräver sin tid och ingredienserna är ofta många. Antagligen inget man slänger ihop en vanlig vardag, men varför inte samla vännerna för lite gemensam korvstoppning en ledig dag?