Polisnatten: Misshandel och vÄldtÀkt

HÀr Àr nattens polishÀndelser.

Polisen i Norrbotten rapporterar en natt med normal arbetsbelastning.

Polisen i Norrbotten rapporterar en natt med normal arbetsbelastning.

Foto: OkÀnd

Norrbotten2019-09-21 09:54

Polisen i Norrbotten rapporterar en natt med normal arbetsbelastning. 

Ett antal personer har omhĂ€ndertagits för fylleri. Polisen har Ă€ven utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i nĂ„gon brottsmisstanke. 

00:03 Trafikolycka och misstÀnkt rattfylla i Pajala
En singelolycka intrÀffade pÄ lÀnsvÀg 392 strax söder om Korpilombolo i Pajala kommun. Föraren, en man, flygs med ambulanshelikopter till vÄrd. Patrullen upprÀttar anmÀlan om misstÀnkt rattfylleri. Fordonet togs i beslag.

00:54 NarkotikapÄverkad i bil pÄ Hertsön
Polis stoppade och kontrollerar en bilist pÄ Hertsön i LuleÄ kommun. Föraren visade tecken pÄ att vara pÄverkad av narkotika och mannen togs in för provtagning och förhör. Han misstÀnks nu för drograttfylleri. Körkort och bilnycklar omhÀndertagna.

02:40 Misshandel i LuleÄ
Polis Äker ut till en krog i centrala LuleÄ med anledning av en misshandel. En man ska ha blivit slagen i ansiktet av en annan man utanför krogen. Den misstÀnkte omhÀndertas för fylleri.

03:05 Försök till vÄldtÀkt i LuleÄ
En man i 30-Ă„rsĂ„ldern greps pĂ„ krog Allstar i LuleĂ„ misstĂ€nkt för försök till vĂ„ldtĂ€kt. HĂ€ndelsen ska ha intrĂ€ffat utanför en toalett dĂ€r en jĂ€mnĂ„rig kvinna utsattes för en sexuell handling. 

Mannen kommer att förhöras, dĂ€refter fattar Ă„klagare beslut om han ska anhĂ„llas.

04:43 Stöld och inbrott, Älvsbyn
Polis beordras till Vidsel efter samtal om inbrott i en lÀgenhet. LÀgenhetsinnehavaren har varit bortrest och upptÀckte inbrottet nÀr han kom hem. Bland annat saknas smycken och elektronik. AnmÀlan om grov stöld har upprÀttats. Polisens tekniker ska nu genomföra en teknisk undersökning.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!