Det kan låta som en udda konstellation med operasångaren Katarina Fallholm, Stefan Gunnarsson som gärna spelar funkig pop och riksspelmannen Svante Lindqvist, men trion har testat att uppträda tillsammans en gång tidigare, i somras, och trivs med varandra.

– Det kommer att handla om hjärta och kärlek i olika skepnader, säger Svante Lindqvist.

Programmet innehåller alltifrån "Caruso" av Lucio Dalla, filmmusik från "A star is born" till "Trubbel" av Olle Adolphson.

– Det blir också lite folkmusik och lite Totoo kanske och ändå ska vi knyta ihop allt till ett sammanhang. Var och en ska få göra sin sak men det är också roligt att få spela tillsammans eftersom vi är en så udda blandning.

Hur har ni funnit varandra ni tre?

– Vi känner till varandra och har träffats i olika sammanhang. Vi har en skild musikalisk bakgrund, men hyser respekt och beundran för varandra och har en ungefär likadan uppfattning om vad som är viktigt och bra och ärligt. Det vi ska försöka oss på är att beröra och ge insikter.

Katarina Fallholm ser fram emot torsdagens konsert.

– Det brukar bli rolig energi med de här killarna.

Får du själv prova någon ny genre som du inte brukar sjunga?

– Svante sa idag att han vill att jag ska vara med och sjunga på en av hans nyskrivna låtar, men vi får ser om jag hinner lära mig den. Men annars blir det också en Diana Ross och Lionel Richie-duett som jag och Stefan sjunger.

Hur romantiskt kommer det att bli på en skala från ett till tio?

– Jag skulle säga åtta. Många av låtarna handlar om relationer och en del relationer är kanske inte en tia, så det drar ner romansfaktorn litegrann.