När jag jobbade som nyhetschef tyckte jag att sommaren var en av årets höjdpunkter när det kom till jobbet. Vår hårt arbetande ordinarie personal tar välförtjänt semester och in kommer ett gäng hungriga vikarier, en del med många års erfarenhet – andra har sitt första vikariat.

Sommaren ser dessutom inte ut som den gjorde för bara tiotalet år sedan då man ändå kunde skönja en viss nyhetstorka. Nu händer det saker hela tiden och det gör så klart arbetet lättare när det handlar om att förmedla nyheter till er läsare.

Det här är gänget som kommer att göra just det i sommar – förmedla nyheter.

Luleåreportrar

Pontus Johansson

Simon Norberg

Henrik Boström

Viktor Lundmark

Anders Larsson

Marcus Nigéus

Lokalredaktörer

Lisette Olsson (Haparanda/Kalix)

Alex Olofsson (Kiruna/Gällivare)

Webbredaktionen

Lovisa Hansson

Alexandra Neudatjina

Redaktörer

Henrik Boström (sidredaktör)

Viktor Lundmark (familj/insändare)

Anders Larsson (kultur)

John Strömshed (nöje)

Sporten

Kent Vikström

Konrad Olsson

Jesper Sandberg

24Norrbotten

Peter Lundström

Jenny Stridsman

Så nu vet ni vilka ni ska kontakta i sommar för att lämna ert bästa nyhetstips. Vi älskar att ta emot tips, bara så ni vet. Vi hoppas på en nyhetsintensiv sommar och redan i dag kan ni börja rösta på "Årets Luleåbo", den populära tävlingen som förra året vanns av krögaren Petter Nyberg. I dagens tidning presenterar vi årets spännande kandidater, vi är lite extra nöjda med årets startfält faktiskt.

Jag utgår från att ni följer oss digitalt, ladda hem appen – läs e-tidningen i sommarstugan och gilla oss på Facebook för att få våra senaste nyhetsuppdateringar i ert flöde.

Vi är tillbaka med krönikor och lite annat efter sommaren, fram tills dess önskar vi på Norrbottens-Kuriren och 24Norrbotten er en fantastisk sommar.