... till Birgitta Vestin och Dennis Jonsson i Boden för en helt underbar kväll tillsammans hemma hos er. Surströmmingen och efterrätten var underbar. Frågeleken med vinster, musikunderhållningen med dragspel och sällskapet var toppen. Ni är bara för underbara.

” Det glada gänget ”

... till syster Maria på Stadsvikens hälsocentral för din snabba handläggning och ditt vänliga bemötande vid receptförnyelsen den 25 juli.

Anhörig till familjemedlem

...till palliativa rådgivningsteamet i Kalix och hemsjukvården i Överkalix. Tack vare er hjälp och ert stöd kunde vår älskade Roger vårdas i hemmet. Hjärtligt tack.

Annmarie ,Camilla och Christina

... till personalen på Gammelstads vårdcentral, särkskilt till Martin och Jenny för den värme, empati och medkänsla ni visade.

↔ NN

... till vård- och assistansföretaget i Luleå som med sin kunniga personal och verksamhet dagligen bidrar till att jag kan leva ett värdigt och rikt liv trots mitt handikapp.

Det går inte att värdera den vardagliga hjälp och glädje dessa personliga änglar bistår mig med och den mycket professionella rehabilitering jag blir erbjuden.

Tommy Eriksson