Insändare De yrkesgrupper som vi betalar våra skatter för är ett samhälles absolut viktigaste. Sjukvårdspersonalen är livsviktig för oss skattebetalare dessutom.

Dessa viktiga yrkesgrupper är de sämst betalda, utnyttjas hänsynslöst med kommun och region som ökända arbetsgivare. Vad har vi skattebetalare fått för våra pengar? Vi har fått en administrativ koloss av tjänstemän, konsulter, administratörer och chefer på alla möjliga och omöjliga nivåer. 

Det ska aldrig sparas på sjukvården, aldrig någonsin. Den är livsviktig liksom skolan, polisen och äldreomsorgen.

Alla besparingar ska göras i regionhuset och kommunhuset. Ingen som lever på oss skattebetalare ska tjäna mer än 60 000 kronor i månaden. Redan där är det för hög månadslön, då det talas om att spara i de viktiga yrkesgrupperna.

Det är ett totalt misslyckande från alla dessa högavlönade beslutsfattare som ska se till att vi skattebetalare får ut det vi betalar skatt för.

Ni med era groteska månadslöner, anser ni att ni är värda dessa enorma löner? Vi skattebetalare anser att ni inte är värda sådana summor. Det är vanligt kontorsarbete ni utför.

Vad anser denna administrativa och pengaslukande koloss i region- och kommunhus att en sjuksköterska med mångåriga studier som arbetar med livsuppehållande teknik och räddar liv ska tjäna? Vad anser ni att deras arbete är värt?

Den tärande sektorn för oss skattebetalare sitter definitivt i region- och kommunhus. Det är där det ska sänkas löner och sparas på personal.

Skattebetalare