Då kan Luleåstjärnan vara tillbaka

Luleå Hockeys/MSSK:s nyckelspelare Michelle Karvinen missar lagets bortamatcher mot Djurgården och Linköping på grund av skada. Men räknar med att vara tillbaka i träning efter helgen.

Michelle Karvinen missar Luleå Hockey/MSSK:s matcher i helgen.

Michelle Karvinen missar Luleå Hockey/MSSK:s matcher i helgen.

Foto: Pär Bäckström / Frilans

Ishockey2019-11-22 14:39

Det har snart gått en månad sedan Michelle Karvinen varit med i Luleå Hockey/MSSK:s laguppställning. Och det dröjer ytterligare en tid innan hon är tillbaka igen. 

I en intervju med Sporten för en dryg vecka sedan berättade Karvinen att hon haft problem med en hjärnskakning under säsongsinledningen. 

– Jag tycker att den första matchen kändes superbra. Men redan då blev jag drabbad av första hjärnskakningen, kom tillbaka efter två matcher. Då fick jag andra hjärnskakningen. Sedan dess har jag inte varit hundra procent, sade Michelle Karvinen då. 

Stjärnforwarden missar även Luleås bortamatcher nu i helgen mot Linköping och Djurgården men uppges vara på bättringsvägen.

Via Luleå Hockeys läkarteam och sjukgymnast Lars Lundgren hälsar Karvinen att hon hoppas vara tillbaka nästa vecka.

– Hon är på bättringsvägen och förhoppningsvis tränar hon för fullt med laget efter helgen, skriver Lars Lundgren, Luleå Hockey medical team i ett SMS till Sporten. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!