Under fredagskvällen var det återigen dags för Biel-Bienne-forwarden Toni Rajala att bjuda på hockeygodis från straffpunkten i schweiziska NLA.

Bortamatchen mot Biel-Bienne gick till straffavgörande efter 1–1 vid full tid. Då klev Toni Raka in i handlingen och stal hela showen.

Han avgjorde inte bara matchen. Hans straffmål var en uppvisning i den högre skolan. Med en enhandsfattning lurade han upp Bernmålvakten Niklas Schlegel på läktaren för att köpa korv med alla möjliga tillbehör. Bröd, senap, ketchup, bostongurka ... Jag troligen alla tillbehör som kan tänkas finnas i kiosken. Se superstraffen i spelaren ovan!

Det är inte första gången Toni Rajala trollbinder den schweiziska hockeypubliken. Exempelvis påminner den om hans magiska enhandsbackhand i krysset från december 2017. Även den gången stod Bern för motståndet. Se likheterna i klippet nedan!

2015/2016 spelade Toni Rajala i Luleå Hockey under en säsong och noterades för 32 poäng (17 mål och 15 assist) på 52 SHL-matcher. Sedan 2016 har han tillhört Biel-Bienne där han producerat 113 poäng (64 mål och 49 assist) på 134 NLA-matcher.