Målvakter:

Joel Lassinantti – 2

Kommentar: Har inte övertygat så här långt. Släppte bland annat in några enkla puckar mot Kärpät, Lausanne och Björklöven.

Niklas Rubin – 3

Kommentar: Imponerade i debuten mot Skellefteå, tog det han skulle mot Geneve och höll nollan mot Timrå. Borde få starta i premiären.

Backar:

Erik Gustafsson – 3

Kommentar: Hade liksom de flesta andra det lite jobbigt i de första matcherna, men har kommit in i det mer och mer och varit lagets bästa back totalt sett.

Daniel Sondell – 2

Kommentar: Hade det riktigt jobbigt i egen zon mot Geneve, men har gjort det okej annars. Missade de två sista träningsmatcherna efter att ha åkt på en smäll mot Fribourg.

Oscar Engsund – 2

Kommentar: Följde inte med till Schweiz eftersom han ska bli pappa vilken dag som helst, men han har varit stabil i de matcher han spelat.

Joonas Jalvanti – 2

Kommentar: Missade de fem första matcherna på grund av en handskada. Hade lite problem mot Timrå, men mot Björlöven såg det bättre ut.

Pontus Själin – 2

Kommentar: Det har känts tryggt när han och backkollegan Oscar Engsund spelat tillsammans. Lyckades också att göra ett mål mot Timrå.

Jesper Sellgren – 3

Kommentar: Bjussade Björklöven på ett mål i den sista träningsmatchen, men har bortsett från det gjort väldigt få misstag.

Nils Lundkvist – 2

Kommentar: Imponerade stort förra säsongen, men har spelat med lite väl små marginaler under försäsongen, och inte riktigt fått spelet att stämma. Lyckades dock att göra mål mot Björklöven.

Fredrik Styrman – 2

Kommentar: Har spelat enkelt, men bra.

Forwards:

Niklas Olausson – 2

Kommentar: Har sett pigg ut under träningarna, och verkar inte störas av sin axelskada längre, men har inte riktigt fått till det i matcherna. Gjorde också en riktig tabbe mot Björklöven.

Patrick Cehlin – 4

Kommentar: Är en av få forwards som övertygat under försäsongen. Gjorde ett riktigt fint mål mot Geneve.

Emil Larsson – 2

Kommentar: Har störts av någon form av skada under försäsongen och varit ganska anonym i de matcher han spelat.

Petter Emanuelsson – 2

Kommentar: Spelade fint fram Jack Connollys mål mot Fribourg. Men har besvärats av en skada under försäsongen, och inte fått till det i offensiven. Svarade dock för en fin insats i genrepet mot Björklöven.

Robin Kovacs – 3

Kommentar: Har sett pigg ut under försäsongen och skapat en hel del framåt.

Einar Emanuelsson – 2

Kommentar: Har jobbat och jobbat, men precis som storebror Petter haft det svårt. Men även han var riktigt bra mot Björklöven.

Johan Harju – 2

Kommentar: Har fått vikariera som center sedan Isac Lundeström åkte över till USA, och inte riktigt kommit till sin rätt i offensiven. Har däremot gjort det bra i defensiven.

Johan Forsberg – 2

Kommentar: Var den som visade vägen mot Timrå, då fjärdekedjan var Luleås bästa.

Karl Fabricius – 2

Kommentar: Har jobbat på bra, precis som vanligt. Men har, bortsett från Timrå-matchen, inte synts så mycket.

David Lindquist – 2

Kommentar: Har fått hoppa runt en del i kedjorna, och inte gjort något större avtryck än så länge.

Isac Lundeström – 5

Kommentar: Har varit försäsongens stora utropstecken. Har också imponerat under Anaheim Ducks träningsläger.

Austin Farley – 3

Kommentar: Har varit bra. Speciellt sedan han parades ihop med Jack Connolly.

Jack Connolly – 4

Kommentar: Anslöt sent, men hittade snabbt rätt i spelsystemet, och har bidragit mer och mer. Var tillsammans med Austin Farley isens bästa spelare mot Björklöven.

Jonas Berglund – 2

Kommentar: Gjorde det bra mot Timrå, precis som Karl Fabricius och Johan Forsberg. Men har i övrigt varit ganska anonym.

(5 = Landslagsklass, 4 = Mycket bra, 3 = Bra, 2 = Blek, 1 = Underkänd)