ISHOCKEY

Beskedet om att Patrick Cehlin blir borta åtminstone till nyåret kom idag. Ett tungt avbräck för ett Luleå Hockey som dragits med såväl skador, avstängningar och en Isac Lundeström på andra sidan av Atlanten. Nu berättar Stefan Nilsson om att laget intensifierar sökandet på spelare.

– Vi har under en ganska lång tid scannat av marknaden och det kommer vi att intensifiera nu. Det är helt klart att med Cehlin borta nu under en längre period så måste vi ut och panga och söka. Sen kommer vi inte rusa in i något, vi ska vara kloka och försöka landa rätt i den spelare vi söker, säger Stefan Nilsson.

Hur pass tungt avbräck är det för klubben?

– Ja, han är ju borta en längre period och tanken var väl inför den här säsongen att han skulle vara en av våra bärande spelare. Det är klart att det inte är något vi önskat att det blev så här, framförallt för hans egen hälsa. Men vi får göra det vi kan och jag tycker att laget gör bra prestationer, så vi känner ingen kris på det sättet. Vi tycker att vi fortfarande har en trupp som gör bra ifrån sig och spelar bra, men vi kommer givetvis se över marknaden nu.