Fredagens uppladdning inför mötet mot Rögle på lördagen kom till stor del i skymundan av Patrick Cehlins besked om en sjukskrivning under året.

– Det är tråkigt. En duktig hockeyspelare som vi går miste om och en bra kille i omklädningsrummet men saker och ting måste ha sin gång. Dem här hjärnskakningarna har han haft problem med en längre tid också och då är det här det enda rätta. Det finns ingen annan väg. Jag har inte själv varit med om det men jag har respekt för den här typen av skador, säger Thomas "Bulan" Berglund.

På fredagens träning var det dock inte bara Patrick Cehlin som saknades på isen. Även Johan Forsberg var frånvarande efter smällen mot Frölunda.

Artikelbild

| Johan Forsberg saknas i mötet mot Rögle.

– Vi får avvakta vad som händer med honom. Han kommer inte spela imorgon, slår Berglund fast.

Kan du ge någon mer information om skadan?

– Nej inte något mer. Vi får se hur det är med honom framöver. Förhoppningsvis är han tillbaka nästa vecka igen men vi har inget övrigt att säga gällande honom förutom att han inte kommer spela imorgon.

Det är ingen hjärnskakning på honom?

– Jag uttalar mig inte om det just nu. Vi får ta det i ett senare skede. Vi hoppas att han kan vara med på matchen nästa vecka på torsdag. Det är målsättningen i nuläget.