Enligt Luleåfans ordförande Stefan Baudin var det självklart att göra det.

– Han har betytt mycket för oss. När han släppte Lulevisan kändes det som att det plötsligt blev coolt att stå på H igen. Den har också blivit av vår nationalsång. Och jag tror att de flesta som bor i den här stan kan relatera till den. Den handlar ju om så mycket mer än bara Luleå Hockey, säger han.

Han minns första gången han hörde Lulevisan.

– När jag hörde slutklämmen om att den handlar om alla de som ställer sig på H och hytter näven i det blå gick det rakt in i hjärtat, säger Stefan Baudin.

Med en timme kvar till nedsläpp hade ett par hundra Luleå-supportrar samlats vid Stadsparken.

På plats var också Jan Sandström, som var Kristoffer Börlins favoritspelare.

– Jag träffade Janne i förra veckan, och när jag berättade att han var Kristoffers idol och vad vi tänkte göra så sa han att han också ville komma, säger Stefan Baudin.

Tillsammans vandrade de sedan med varsin fackla i handen längs Norra hamn och över banken mot den svalnande delen av stan, som Kristoffer Börlin sjöng om i Lulevisan.

Och i stället för en tyst minut hedrade man honom genom att sjunga Lulevisan innan matchen.

– Jag tycker det var en fin gest av Luleå Hockey att spela den i stället för Vårat gäng, säger Stefan Baudin.

Själv kände han inte Kristoffer Börlin särskilt väl.

– Vi umgicks inte. Men vi brukade träffas i samband med fester och matcher. Han ställde ju alltid upp när vi hörde av oss och frågade om han kunde komma och spela. Han var alltid väldigt trevligt. Och jag hoppas han hade uppskattat att få se sin idol stå på H och hytta näven i det blå tillsammans med alla oss andra, säger han.