Förra säsongen gjorde Johan Ceder 22 poäng på 30 matcher i Hockeyettans grundserie. Nu har 28-åringen skrivit på en kontraktsförlängning med Boden Hockey. Kontraktet sträcker sig över kommande säsong.

– Johan är en spelskicklig, listig centertyp som hade otur förra säsongen med skadeproblem. Får han vara hel kommer han att bidra i det offensiva spelet och göra en hel del poäng, säger Bodens sportchef Rolf Nilsson till klubbens webbsida.

Ceder har meriter från spel med Asplöven och Kalix i division 1. Han har även spelat med Luleå Hockeys J18 och testat på spel i Rumänien och Ersteliga samt den norska andraligan.

Säsongen 2017/18 värvades Ceder till Boden från Asplöven och nu är han alltså på väg att göra sin tredje säsong i klubben.

– Jag trivs i staden och i laget och vill jättegärna fortsätta vara med på den här resan. Samtidigt är jag inte riktigt nöjd med min egen prestation förra året och ser fram emot att få visa Björknäshallen att jag kan mer, säger Johan Ceder till Boden Hockeys webbsajt.

Centern åkte på en skada förra säsongen som gjorde att han missade slutet av säsongen. Han är därför revanschsugen inför denna.

– Jag tycker att vi gjorde det riktigt bra, fram till Kvalserien där vi fick lite soppatorsk. Men nu har vi erfarenhet därifrån och vet vad som krävs för att göra det ännu bättre nästa säsong.