.

Sportredaktionen har en rolig nyhet att bjuda på till alla läsare. Vi har säkrat rättigheterna att sända sju basketmatcher i grundserien med BC Luleå och Luleå Basket. Bägge lagen jagar serieseger och vi kommer erbjuda många intressanta toppmatcher – med start redan på fredag när BC Luleå möter närmast jagande konkurrent, Norrköping Dolphins.

– Naturligtvis är det oerhört glädjande att vi har möjligheten att ge alla basketvänner chansen att se Sveriges bästa lag på dam- och herrsidan. Säsongen går in i ett riktigt intressant skede där både BC Luleå och Luleå Basket kan ta hem serien och positionera sig inför slutspelet, säger Norrbottens Medias sportchef Anton Olofsson.

Utöver basketmatcherna är det även spikat med en hel del andra livesändningar. Nu på lördag sänder vi det glödheta innebandyderbyt mellan IBK Luleå–Skellefteå. Dessutom är det klart att sporten sänder från Futsalligan och Arnes Bil Cup i februari.

– Innebandyn är en riktig sexpoängsmatch som kommer ha en enorm betydelse för serien. Det är också jättekul att återigen sända Arnes Bil Cup som var en riktig succé för två år sedan. Futsalligan blir en nyhet för oss. Det är en riktigt rolig turnering att följa där spelarnas individuella skicklighet kommer fram ännu tydligare, säger Anton Olofsson.

Hela livesändningsschemat kan du se i intilliggande faktaruta. Alla matcher kan ses utan extra kostnad om du är prenumerant på nsd.se eller kuriren.nu. Är du inte det kan du testa vår nyhetstjänst för 1 krona den första månaden, som sedan övergår till ett löpande abonnemang.

HÄR kan du bli prenumerant på nsd.se.

HÄR kan du bli prenumerant på kuriren.nu.