Efter dagens tapp av Adam Rönnqvist kan BC Luleå nu presentera en kontraktsförlängning till laget. Landslagsmeriterade Brice Massamba fortsätter sin basketkarriär i klubben.

–Jag tror på den här klubben och coacherna som vi har. Jag tror att vi kommer få ihop ett slagkraftigt lag även i år. Själv kommer jag att ge samma sak som alla andra år. En tuff kille inside som gör sitt jobb, säger Massamba i ett pressmeddelande.

BC Luleå har nu fem stycken spelare under kontrakt och det sker en stor spelaromsättning i laget. Men Brice Massamba tror på nya framgångar.

–Det är solklart att stanna kvar i Luleå, Sveriges baskethuvudstad. Man vill alltid vinna SM-guld så det är klart att jag känner revanschlusta nu efter finalerna. Jag tror att vi kommer få ihop ett lag som kan spela för det även den här säsongen, säger Brice Massamba.

Luleås klubbdirektör Lars Mosesson om förlängningen:

–En spelare på den positionen, med den rutinen som är svensk är inte så lätt att hitta. Vi har haft en bra dialog med Brice under resans gång. Klubben, spelarna och alla är helt övertygade om att det här kommer bli bra, säger Mosesson.