Ytterbacken skriver nytt med IFK Luleå

Nu är ytterligare en förlängning i backlinjen klar. Martin Oskarsson skriver på ett tvåårskontrakt med IFK Luleå. "Min ambition har hela tiden varit att fortsätta med IFK", säger Oskarsson.

Martin Oskarsson har skrivit på ett nytt avtal med IFK Luleå.

Martin Oskarsson har skrivit på ett nytt avtal med IFK Luleå.

Foto: Pär Bäckström / Frilans

Fotboll2019-12-04 17:04

Martin Oskarsson spelade samtliga matcher under förra säsongen, och startade alla utom en.

Han gjorde åtta assist från sin högerbacksposition, och skriver nu på ett nytt kontrakt med IFK Luleå.

Nu gör han sin fjärde säsong med klubben.

– Min ambition har hela tiden varit att fortsätta med IFK så det känns bra att det är klart. Vi kommer från en säsong som inte bara rent sportsligt gick alldeles strålande, efter en liten knackig start dock, det har även skett många andra positiva händelser i och runtom föreningen. Det känns verkligen som att föreningen står starkare rustad än på länge, och även om det är fotbollen i sig som driver mig att fortsätta spela och utvecklas, så bidrar organisationens satsning med mycket energi, säger Martin Oskarsson i ett pressmeddelande.

Parterna är överens om ett tvåårsavtal, som sträcker sig över säsongen 2021.

– Martin är en ambitiös och driven kille som inte bara bidrar på planen utan också vid sidan av. Han har spelat på division 1-nivå tidigare och vet vilken utmaning vi står inför, det är viktigt för oss i våra förberedelser. Martin kommer också, precis som laget, från en stark säsong i ryggen så det blir intressant att följa 2020,  säger sportchef Daniel Kalén.

Truppen 2020

Målvakter: –  

Backar: Viktor Nilsson, William Olausson, Fredrik Lundgren, Martin Oskarsson.

Mittfältare/forwards: Patrik Pettersen, Yassine Assam, Islam Burman, Arish Nouri, Max Wårell, Sebastian Vigerbäck, Jonatan Kåreborn, Karl Åberg, Samuel Lockman, Axel Olsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!