Länskedjan öppnar – nu får huvudstaden njuta av skrovmålet

Max finns redan där. Nu får Stockholm ännu mera norrbottniska inslag.

Foto: Fotograf saknas!

Norrbotten2016-03-04 07:43

Frasses Hamburgare storsatsar och öppnar sin första restaurang i Stockholm. Under våren slår kedjan upp dörrarna för en restaurang i modernaste snitt på Odengatan. I nyrenoverade lokaler kommer ett 50-tal gäster att få ta del av Frasses hamburgare – och den norrlänska klassikern – skrovmålet.

Den norrländska hamburgerkedjan har länge funnits på flertalet orter runt om i Sverige. Men det är först nu man tar klivet in på marknaden i Stockholm.

– Vårt norrländska koncept med hamburgare som steks direkt på beställning har länge varit efterfrågat i huvudstaden, därför är det extra positivt att inom kort få erbjuda Stockholmarna våra goda burgare, säger Frasses VD Åke Morén i ett pressmeddelande.

Restaurangen kommer att drivas i franchiseform.

Läs mer: Norrbotten, hamburgerlandet.

Kuriren rekommenderar

Läs mer: De hade högst inkomst i din kommun.

Läs mer: Här hittar du samtliga fastighetsaffärer 

Läs mer: Världskändisarnas udda besök i Norrbotten. 

Läs mer: 14 personer du inte visste är från Norrbotten 

Läs mer: 14 Luleåsaker du minns om du var ung på 80- och 90-talet

Kuriren listar: 11 produkter som du alltid kommer hem med från Ikea

Läs mer: Kändisar som håller på Luleå Hockey

Läs mer: Hockeybloggen

Frasses

Första restaurangen öppnades 1975.

Nu: Huvudkontor i Lycksele. Hade vid Kurirens avstämning förra sommaren 40 restauranger i Sverige (varav en i vardera Arjeplog, Arvidsjaur, Boden, Gällivare, Kiruna, Luleå, Pajala och Piteå).

De flesta restauranger drivs via franchiseavtal där franchisetagaren driver egen verksamhet i Frasses namn.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om